Blog Dostlarım

16 Mart 2012 Cuma

Karışık post

Selamünaleyküm arkidişlerim..

Nezamandır elim klavyeye gitmiyo blogumu ihmal ettim azcuk ama facede kızlarla kaynatmaya devam tabii,
10 parmak kullanan biri olarak şuankı bilg yazı yazmak hayli dikkan ve kıvraklık gerektirmekte canım oğlumun o incecik parmaklarıyla kopartım ne yaptığını çözemediğim zavallı tuşlarımın altındakı o beyaz minik noktalara denk getirmeye calışıyorum parmaklarımı ,boşluk tuşu desen kalk gidelim diyo.hal böyle olunca eksik harfler birleşik yazılar hayli görülesi benim blogumda aslında neden kendi bilg kullanmıyorumki.dimi yaaa:)))

Değmesin yağlı boyanın çekilişi sonuçlandı aslında böyle çekilişlere katılmam nedensiz olarak ama çekti benı katılma isteği uyandı bende.bakalım sabırsızlıkla sonucu bekliyorum:))

Hastalık her eve uğradığı gibi şuan bizim evin kapısından kafasını uzatmış durumda ne içeri ne dışarı valla kışkışlıyorum bol limonlu portakallı günler geçiriyorum.oğlumla yemek kavgaları yaşıyorum havalarkötü ve hastalıktan 1 hafta kafamı dışarı çıkaramadım sadece kuşlara yem vermek için camdan çıukardım okadar:))yanı bu sebeptendirki hafif terelelliyim.
kocacım anlamışki dışarı çıkalım diyo bu akşam.garibimkorkuttum galibaaa.

Birde kayınvalidemler şehirdışına çıkıcakler yarın üzülüyorum çünkü bunalınca paşamı ona bırakıp atıyodum kendimi dışarı iyi geliyodu.şimdiii ben naapııcaaaaaaam.paşaylada gezilmiyokı :(

Eveeeet geleliimm şu yukardaki güzelliğe ananemin evinde görüp aşık olduğum amaaa (ananemde görseniz yeşillikleri görünmüyodu pembe bir top gibi )ben bu canıım çiceği balkonda soğukta unutmuşum:( garibim sararmış solmuş görünce çok üzüldüm tabiii paşadan çiceklere rahat uok bende kapı girişinde ayakkabılığın üstüne koydum dedim burda açmaz ama en azından sıcak:)bi kaçgün sonra bu haldeydi yazııık sıcağa ihtiyacıvarmış .şimdi her geçişimde yanından mutluluk veriyo bana gülüyorum bakım.

sizde hep gülün kızlar.
sevgiler herkese

10 yorum:

  1. Merhaba blogger annelerden geldim çok geçmiş olsun sevgiler.Bende beklerim.

    YanıtlaSil
  2. mehtapcım dışarıdan izleyiciye acık değilsin.ziyarete gelemiyorum:(

    YanıtlaSil
  3. Tekrar cok gecmis olsuuuun canim benim, klavie ile iletisimin super :)) hep gul emi sen ;)

    YanıtlaSil
  4. ahhh o hastalıklar ahh bizde aynı durumdayız çocuklar arada bir öksürüyor çok korkuyom sonrasında atlatıyor yani tam olarak tutulmadılar ama tutulmalarıda an meselesi
    çiçek çok güzel ne güzel açmış öyle:))
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  5. Allahım maşallah bu ne guzel acmış:) aynısından benimde var halini görseniz acırsınız:( nasıl baktınız suyu sever mı güneş sever mı? Belki bende sizin sayenizde bu hale getirebilirim.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,öncelikle geçmiş olsun,blogger annelerden geldim,banada beklerim,çiçek çok güzel:)

    YanıtlaSil
  7. kelebekim saol bidenem.hepberaber gülelim.ama faceden kötü haber aldım:(

    Tokideki Ses.aman ALLAH korusun çocuklarımızı.çiçeğim adına teşekkürler:))

    o0oelifo0o:aslında pek bişiyapmadım benımkıde balkonda soğuktan donmak üzereyken içeri aldım garibim çok sevind heralde.bu çiçek çok sevmiyomuş suyu haftada 1 veriyorum.inş açar çiceğin

    kardeşler-nikahşekeri.hoşgeldiniz bende ziyaretinize gelicem inş:)

    YanıtlaSil
  8. gecmis olsun canim..tez zamanda iyilesir pasanida birakacak birisini bulup atarsin insaallah kendini disarlara..:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. bloğun çok güzel blogger annelerden geldim ben de beklerim

    YanıtlaSil
  10. zelis cim ALLAH razı olsun saolasın.valla kımsem yok:(annem yakın sayılır ama oda çalışıyo :(

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.