Blog Dostlarım

28 Şubat 2012 Salı

Şimdide yeni aldığım ciciler

Gene siyah gene siyah çekiyo beni kardeşim, renkli giyinenlere bayılıyorum.yok bende yok genelde ufak şeylerle renk katmayı seviyorum,eşarbımla takılarımla başkada bişi yok zaten:)
Annemle çıktığımız maltepe turundan kaptıklarım,Bu etek pantolonun kumaşına vuruldum akıp gidiyo mübarek üsttede çokgüzel duruyo.severek aldım.annemde aldı bidene.kı annem nefreteder birileriyle aynı giyinmeye.

Sonaaaaa tuniğimide anneme gösterdiğimde bune der gibi bi baktı bana ama giyince kendide denedi ama ona olmadı ohohoho.yanı göründüklerinden daha güzel benim üstümde durdular:)) çokta mütevaziyimdir söyliyim..

Herbiri 29 tl 90 dan düşşüşteler.Mağazadan çıkışta uyuyan oğlumu arabayla iterkene kırdımm canıım arabayı.sonrası tam bir sefalet arabasız inmiştik.kardeşim aldı sonra saolsun.yeni kulllanmaya başlıyo öldüm öldüm dirildim o ayrı.İŞteeee böylede bir gün geçti .
Sizin nasıl geçiyo günler










4 yorum:

  1. Bence harikalar kuzum aynen bende hep siyah hep siyah artık renkli alcam ama :D alışık deilm pek ama giycm renkli :) güle güle kullan kuzum :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel ve rahat görünüyorlar. Güle güle giyinin :)

    YanıtlaSil
  3. Guxrlmis canim gulerrk giy

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.