Blog Dostlarım

26 Haziran 2012 Salı

Neler yapıyorumm?

Merhaba arkadaşlarım nasılsınız?

Benım günlerim hayli yogun ve yorucu geçmeye başladı yeni atılımlar içerisindeyim hehehe:)ne atılım ne atılım mantı işine giriştim :)hala şaşıyorum ben ve mantıı aklımın ucundan geçermiydi ben mantı kapayacamm:)

Bilenler bilir annemin tatlıcı dükaknı var ve orda nefis mantılar yapmaktaydı ramazandan dolayı yoğunlaşınca yapamaz oldu tabii müşterilerin hışmına uğradı mantıda mantı...anacıımm da sen evde yap paracıkları al dedi ama kızını kendi gibi sanıyo halaa.becerikli ananın tembel kızı..
başladım başlamasına ama sırtım kopuyooo beaaaa.tabii herşeyi birden yapmaya çalışyıorum dikişe daha yeni başladım dikmek mutlu ediyo bırakamıyorum bi ona bimantıya öldüm öldüümmmm.bakalım nereye kadar gidicem.pas tuttum 2 senedir evde yan gel yat:)

İşte mantıcıklarım bu ilk günden bunları mideye indirdik kocişle:)ellerime sağlık..


Sonaaaa gözlemeler yaptıımmm cancağızıma.hazır yufka ama olsun dimi tam bir mantıya bir gözlemeye bakıyorum anaam bende becerikliyim galiba diye gaza geldiydimkiii .....

Havamı anında söndürdüm:)) işte bu benıımm:)





Hafta sonu annemde kaldım.kumaşlarımı bictirdim kendilerine:)güzel bir elbiseyle namazlık yapmaktayım bakalım nasılolacak..Sonraa annem ve kardeşim le dragos sahile gittik gezdik temiz hava aldık canım annem iyiki varsın..




Buda yeni cicim severek aldım genelde kararsız kalırım hep gerçi 2 tane arasında kaldım ama :)eşim yetişti kahramanım benıımm:)





Başanın enerjisi maşallah yerinde evi topladığımın saniyesinde eski halıne geliyo hiç toplamasamı diyor içimdeki tembel fatma:)oda olmiiii.sağolsun kendileri temizliğe yardım ediyo anasına ama yerleri sormayın her taraf su.günde 6,7 kez üst değişiyorum boyu uzadıkca suya ulaşması kolaylaşıyo yandım anam banyo temizleniyomutfağa mutfak bitiyo duşa aşağı ucanlar coğalıyo bugünde cırpıcım balkondan aşağı boyladıı...gidip almaya üşendim:)) İşte bende hayat böyle galiba misafirim gelecek annem aradı senın zilin kaçıncı kattaydı diyo bakın dikaktınızı çekerim anneeeemmmm ühüüüü.kadın okadar yogunkı kızına sayılı gelmiştir heralde:(...

Bişi yapmıyım die söylemedi acaba kımle gelecek yanlızmı ne kötüsün anneyaaaaa.Kalkayım baree bişiler yapayım.Allaha emanet olun canlar.


sevgiler herkese














11 yorum:

  1. ooooh mantılar, gözlemeler, gezmeler, tozmalar, yeni çanta almalar....
    ne diyim ...
    ellerine sağlık canım...
    ciici çantanda hayırlı uğurlu olsun....
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :;))öyle oldu valla ama şuan belimin ayrısından duramıyorum.eh onada katlanıcaz artıkın:)
      saolasın canm öptüm

      Sil
  2. Maşallah Allah işleriniz rasgetirsin canım. Ne güzel annenler böyle ortak zdevklere işlere imza atmak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saolasın canım.ortak zevk değil aslında pek benım zevkim değil bu işler:)) ama boş durmayıda sevmiyorum

      Sil
  3. Çantaya bayıldım tatlm çok cici :) güle güle kullan :) yaramaz böcük sana bulaşıkda mı yıkarmış amanın :)) mantılarda nefis görünüo boğazından nası geçti bakem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım bende severek alım.evt o böcük bana bulaşıkta ve aynı zamanda yerleri ve bütün tezgahı sulayarak yardım ediyo.sadece sorun çok ıslak bırakması:)))

      mantı boğazımdan geçmedi malesef satıyorum kuzum:))

      Sil
  4. Mantıda mantı :D Bayılırım valla şöyle bol salçalı şimdi masabaşında olsada yesem ,canımızı çektirdin,ellerine sağlık.Çok akıllıca bir girişim olmuş bu mantı olayı,destekliyorum :)
    Şu elinde telli paşayı banada yolla :D:D:D

    YanıtlaSil
  5. kuzuumm ozaman bir mantı partısı yaparız isn:)saol desteğin için heran vazgecebilirim canım tatlıdır azcıkın:))

    hemen yolluyorum teliyle birlikte ama güzel yıkıyo sadece sorun kurulaman bırakıyo:I)

    YanıtlaSil
  6. canım ellerine saglık bacım kız bende mantı yaptım ha kalbimiz birmiş kaynanamlar geldi onlara yaptım bende çok öptm cnm bana beklerim özlettin kendini

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.