Blog Dostlarım

6 Haziran 2012 Çarşamba

Ne diktim? Ne yedim?

Merbahalar arkidişlerim

Nasılsınız ben hafif nezle oldum galiba:( çok üzgünüm yaaa hasta olmak istemiyorum heleki paşama geçirmeyi aslaaaaa.ALLAHA emanet kuzucuklarımız.

Dün yemeği yetiştiremeyince aşkım yemeğe davet etti beni:) başım ağırmasına rağmen attımkendimi dışarı hala şaşıyorum nasıl çıktım diye çünkü dönüşüm fena oldu..

etli ekmek deyince dayanamadım ne yapayım...Konya mutfağında etli ekmeği ve bıcak arasını tavsiyeederim kesinlikle,ilk lahmacundan hallice diye yorum yapsamda,şimdilerde aklıma vuruyo canım cekiyo.resimleyemedim ama birde tatlısı var saç arası bir tatlıcı kızı olaraktan pek başka tatlıların yüzüne bakmasamda bunu begendim kesinlikle tavsiye edeirm ama ilk önce maltepede nurcan hanım tatlılarına uğranmalı:)) dimi amaaa




Burda başımın ağrısı hafif gecsede ağrı hala mevcut ama eve zor attım kendimi bayılmışım resmen.çocuğu bırakıp uyumuşum.sonra ne oldu ev ahalisi ne yaptı bilmiyorum.



Buda 1 saatte diktiğim cicim bugün giymek için diktiydim ama resimlemeyi unuttum yaaaa:(( çok sevimli bişi diz üstü üzerine oturan bir tunik üzerine kısa kot ceketimi altınada bol pantolonumu giydiydim.annem bunu görünce sende yetenek var dedi:) sevindirik oldum.devamları yolda cici kumaşlar aldım..Bu kumaş annemın 18 yaşındakı pileli eteğinden bozmadır,nezamandır peşimde dolaştırıyodum bu kumaşı seviyorum diye sonunda değerlendirdim.anısıda var yani.









Buarada beni sevindiren bişi oldu kaç posttur yazıcam atlıyorum.bilirsiniz mervenin kırmızısı,şimdi mimarın renkleri namı diyar merve gelin:))) gecenlerde bana mail atmış komşu. diye başlayan anam dedim noliii sonra mailini okurken ağzım açık şaştım kaldım.blogumda gezinirken balkonumun resimlerinden bakmışkı anam bizim manzara:))) megenseme 2 alt katımdaymış mervecim canım komşucum..bir sevindirik oldum bir heyecan yaptımkı sormayın yaneee.daha görüşmüş değiliz çalıştığı için arkadaşım birde bir çekingenlikmi var bende nedirse bu.ama sabırsızlanıyorum mervecim komşucum senle tanışmak için.bak blogta tanıştık davetimide burdan yapam hehehe::) bekliyorum aslında böyle yazar dururum ben ama gidem artık dinleneyim dimi bu bunye sabahtan beri gezer yağmurlarda koşar aliş veriş yapar sabahtan beri:)))




sevgiler saygılar hürmetler


21 yorum:

  1. Bu tarz beyaz bir tunige oyle cok ihtiyacim var ki icim gitti :) masallah diyeyim de nazar degmesin....

    YanıtlaSil
  2. :)saol canım aynen benımde çok ihtiyacım vardı süper kullanacağım bişi oldu.gel sanadadikem bacım:)

    YanıtlaSil
  3. ooo etli ekmekmi ama bak bir konyalı olaraktan çook canım çekti:)) canım sana afiyet olsun bu arada tuniğin güzele benziyor üzerindeki halinin resmini de isteriz

    YanıtlaSil
  4. Konya mutfağı :)) Severim oranın yemeklerini ;)afiyet bal şeker olsun canım,maşallahın var buarada, terziliğini konuşturuyorsun kOoOmşu :)))

    YanıtlaSil
  5. tokidekı ses:oo konnyada bol bol yemişindir etli ekmekten ben daha yeni tanıştım:)konyamutfağı saolsun:)inş cnm üzerimdede resimlerim:)öpüldüünn

    komşuuuu birgün beraber gidelim:))saol bidenem.acemiyiz daha:)kendimce işte seninkilerde süper bana ders ver keçeye geçişmi yapsam:)

    YanıtlaSil
  6. afiyet bal şeker olsun canımcıgım
    bu arada tunik cok hos gorunuyor ellerıne saglık

    YanıtlaSil
  7. sonradan olma konyalı olarak (eş durumundan)
    etli ekmek ve tandıra bayılırım...
    konya ya giittiğim de mutlaka kayınpeder bizi dılşarı etli ekmek ve tandırcıya götürür...
    acayip güzel oluyor...
    İstanbul da iyi yapan yer var mı bilmiyorum...
    siz nerde yediniz canım???

    bu arada ellerine sağlık...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. hayat işte:saol canımcım

    gurme şirine:oohh şanslısın demekki:)bende kartalkla pendik arasında konya mutfağı var güzel bir yer başla yerde yemediğim için bilemiyorum ama gayet lezzetli gerçi lokonta açıldığından beri tıklımtıklım oluyo demekki güzel yapıyo:))

    YanıtlaSil
  9. canım evet her yerde konya etli ekmek yok özledim valla bende yemeyi...
    bi daha ancak bayramda gidicez konya ya o zamana kadar da beklemek istemiyorum canım çekti bende yemek istiyorum :))
    cevapladığın için teşekkür ederin canım...
    herşey gönlünce olsun...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. bu taraflara gelirsen beraber yiyelim cnm:)

    YanıtlaSil
  11. olur canım inşallah zaten bende anadolu yakasındayım :))
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. konya mutfağı gibisi yoktur bayılırım etli ekmeğe:)

    YanıtlaSil
  13. gurme şirine:yaa nerdesın peki:)inş kısmet olur canım

    düşler mekanı:ben sadece etli ekmeğini yedim konyanın.karadenizliyim ala kebap türüne daha düşkünüm:)

    YanıtlaSil
  14. canım benim ben aslen trabzonluyum...
    doğma büyüme istanbulluyum...
    sonradan olma konyalıyım...
    şimdi de istanbul da oturuyorum...
    yani.. burdan yazmıyayım daha sonra sana maiile bildiriirm canım..
    bende acayip derecede ete düşkünüm...
    yani bana kısacası cesetçi derler...
    iyi akşamlar tatlım...
    sen aslen nerelisin?

    YanıtlaSil
  15. yakınız bende rizeliyim:)orda doğum büyüdüm:)sonradan olma maraşlıyım demek isterdim ama daha hiç gitmek nasip olmadı:)olur cnm görüşürüz:)

    YanıtlaSil
  16. ne güzel service edilmis böyle :) ilk defa görüyorum :) bu arada blogunu mimari renkleri blogerci arkadasimdan görüp geldim :) sanirim komsusunuz :)))takibe aliyorum hemen

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  17. güzel gül:hoşgeldinn canıımmm evt mervecimmle komşuyuz.yeni farketttik:)

    bende bu sunumu burda gördüm.çok hoş gerçekten

    YanıtlaSil
  18. Merveyi ve senide gormeden sevdim ben ikinizde bunu biliyorsunuz zaten ama komsu olmaniz beni nasil sevindirdi anlatamam ne guzel bea kaynatin bol bol ;)

    YanıtlaSil
  19. canım benımm kalp kalp e karşıdır cancağızımm.kaynatamıyoruzkıııı:(merve calışıyo cumartesi dahil.pazarda evde durmuyoru:(randövü alıcam inşş...

    YanıtlaSil
  20. öncelikle geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin bi an önce. ayrıca ben ne zaman nezle olduğumun farkına varsam doğadan tarçın karanfil içerim hemen, bir kaç gün içiyorum hiç bişeyim kalmıyo tavsiye ederim canım :) vallahi kıskanıyorum ama, sen bu kadar ye iç sonra da ipince kal maşallah Allah nazarlardan saklasın <3 afiyet şeker bal olsun :))

    YanıtlaSil
  21. saol elifcimm tavsiyene uyacam şimdi iyiyim şükür.ama şu incecik olma konusunda yanılıyorsun:)) burda belden yukarım görünüyoo:)))hatırlatırımm

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.