Blog Dostlarım

20 Haziran 2012 Çarşamba

Karışık post..

Merhabalar arkadaşlar...Nasılsınız?

Ben bi kaçgündür sebepsiz sıkıntılar içindeyim,canım hiç bir şey yapmak istemiyo malesef:(
Blogumla bilem ilgilenemedim bugün birazdaha iyiyim sankı ama azcıkın ,

Paşa beyi kaç gündür kapı kapatma merakı sarmıştı bütün kapıları üstünden kapatıyodu.ben tüm anahtarları toplamıştım ama odamdakı kalmış:(dün yemekten sonra enerjisini toplamış koşturmaya başladıkıııı benım odama girip kapıyıkilitlemiş içerden..ilk oyun sandı sonra başladı ağlamaya uğraştık yok anam dinlemiyo anahtarıda vermiyoo..kırsak bi dert kapının dibinden ayrılmıyo yarım saat uğraştık öyle böylee babamız dayanamayıp kapıyı aşağıda gördüğünüz hale getirdi,çok zor yaaa ya ben yanlız ken olsa böyle kırabilirmiydim yada kırmak aklıma gelirmiydi o telaştan bilemiyorum .

Anlatmışmıydım bilemiyorum ama paşa uyurken yangın merdiveninde kilitli kalmışlığımda var yaniii:)) o ap ayrı bir macera tabii,gülsemmi ağlasammı cinsinden:)

Dana önceden dikmiştim bunları bol paça pantolonla tunik amaa görmek lazım incecik ama içini göstermiyo tam istediğim kumaş..


Buda yakından çekimi basit bi model tam yazlık..



Bunuda anneme diktim giydi bilem:))beyaz kumaş pantolonumun kumaşından artan krep kumaş diğeride tuniğimden ince saten gibi bir kumaş.




Buda bugünki halim diyelim paşa bey uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum temizlikmi yapsam bilg.lamıilgilensem dikişmi diksem :) bende temizliği hızlıca yapıp dikişle bilg birleştirdim:))
Dağınıklığımın kusuruna bakmayın buköşemi düzenleyeceğim en kısa zamanda dikiş ıvır zıvırlarınızı nerelere koyuyorsunuz dikiş diken arkidişlerim bana yardım edinn..


Cicibicimin tarifini yaptım bana geldiğinde getirmişti çok begenmiştim yaptım tabiii şekli onun gibi olmadı:)) ama tatı çok güzeldi.saol canımcımm..



Hafta sonuda viaporta gittik değişiklik olsun orman havası allaım dedik,iyide etmişiz.ama viaportta enes bey cıldırdıı hep koşmak koşmak ve koşmak istedii.,

Bu bana yapılırmı be paşamm hafta sonları mutfağa girmeyen elini işe sürmeyen hafta sonu mutlaka dışarı çıkan çıktığı yerde karnını doyuran bana yapılırmı ,ne oturuyosun nede durduğun yerde duruyosuunn ağlamaak istiyoruumm.:(
E buda geliiiiiiiirr buda geceer ağlamaaaaaaaaaa. diyorum kendimee.hamdolsun diyorum Çok uzadı yazım uzatmamaya calışırım normalde ama nezmandır yazmıyorumya ama inanın dahada yazasım var ama sıkmayım sizleriiii.eğer buraya kadar okuduysanızzzzz cansınızzzzz balsınıızzz çok seviyoruum sizlerii



ALLAHA EMANET OLUN












21 yorum:

  1. canım oğlunun başına gelen olay için büyük geçmiş olsun diyorum aman dikkat et senin ufaklık bayağı bir yaramaza benziyor
    ayrıca diktiğin şeylerde çok güzele benziyor üzerindeki halinide görmek isteriz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canımm ALLAH razı olsun evt azcukun yaramaz şuan bir koltuğun tepesinden diğerine uzun atlama yapıyo.ve ben bunu yazana kadar o atladı mutfağa gitti ekmekpoşetini getirdi:)))

      inş canım hep unutuyorum üzerimdeyken resimlemeyi.

      Sil
  2. canım benim öncelikle büyük geçmiş olsun...
    Allah yardımcın olsun...
    çocukları göz önünden ayırmamak lazım...
    neyseki olayı hemen çözmüşsünüz...

    bende yaklaşık 13 yada 14 yaşlarındayken komşum oğlunu bize bırakmıştı annem de evde yoktu yani çocuğa ben bakacaktım..
    oğlan çocuğu 3 yaşındaydı..
    nitekim ben baktım...
    ama çocuk öyle yaramazdıkii yerinde durmayan tip...
    hiperaktif...
    duvarlara tırmanıyor, herşeyi yerle bir ediyor...
    zor zaptettim...
    neyse ben bi ara balkona bişey almaya çıktım...
    tam içeri döneceğim kerata beni balkona kilitledi...
    çok korktum...
    o günkü korkuyu hiç unutmmam...
    çocuk çok yaramaz Allah koruusn içerde başına bir hal gelir diye de korktum...
    emanet çocuk...
    neyseki balkonun yan tarafında pencere vardı, cam açıktı, ama aşağısı uçurum
    balkonun kenarına basıp öyle içeri girebiliirdim...
    neyse herşeyi göze aldım, bende de deli cesareti ve 5. katta oturuyoruz............
    balkonun kenarına bastım ve camdan içeri girdim...
    o heyecan, korku herşey birbiirne karıştı...
    içeriye girdiğimde önce 1 bardak su içtim...
    sonrada bi daha çocuğun yanından hiç ayrılmadım...
    emaner çocuk çok zormuş ya...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. saolasın canım yaa. gerçektende zor ama senınkısı dahada bi zor hem başkasının çocuğu hemde içerde başına bişi gelebilir .ben rahattımo konuda çamlar kapalı fln.ama bikeresindede enes uyurken yangın merdiveninde kalıdm kapalı merdiven apartman yeni doluyo ve üstümdede ev kıyafetleri şort fln başım açık:)) kaldım öylece sonra çulçaput sardım kendime alt kata indim ALLAHTan yeni birileri taşınmıştı ve şansıma evdelerdi:)) merdiven tuvaletten giriliyo ayy ne rezil olmuştumm:)korkudan ağlayacaktım sonra görevliyi çağırdık 15 dakka orda bekledim ama ömrümden ömğr gitti bizimki hala uyuyodu:))
    anlatmadan edemedim hehehe:))

    YanıtlaSil
  4. Kapi fena olmus ama pasa icin feda olsun demisiniz. dikisler de kek de guzel gorunuyor. ellerine saglik. ben de bu aralar kucuk bir makine ile dikiyorum ama bir dikis odasi olmadigi icin surekli toplayip kaldiriyorum. bu is icin ozel bir oda sart.

    YanıtlaSil
  5. evt kapı pert oldu:) başka care yoktu malesef..bende daha önce salonda dikiyodum.zor oluyodu kaldır indir.şimdi bş odaya geçtim daha rahatım ama herşey gene ortada şöyle toplayacağım bişiler arıyorum..

    YanıtlaSil
  6. Cnm oglusun nasil korkmustur yaa, okurken aynisi basima gelse bende ne yapacagimi sasiririm diye düsündüm :S Bir kez kizim beni balkona kilitlemisti o aklima gelsi :S Önce panik olmustum o da hepten uzaklasmisti balkon kapisindan beni birakip sonra onu ikna ede ede cagirdim ve tarif etmistim ne yapacagini...Acabilmisti zar zor az kalsin pes ediyordu ama...Sanirim seni ufaklikla ayni yasitti o zaman..Cocuklar oyun zannediyor, dikkatli olmamiz gerekiyor hep :/ umarim daha yasamazsiniz böyle birsey, cok gecmis olsun.

    Bu arada yine maasallahin var, hem bilgisayar hem dikis hem temizlik, herseyi ayni anda yapman süper ;)
    Birde o incecik ic göstermeyen tunik tam böyle yaz mevsiminin kurtaricisi türden yaa, cok istedigim birsey aslinda incecik ic göstermeyen kumas bulmak, cünkü üstüme uygun birseyler bulamiyorum ve gicik olunca da kumas bulup kötü falan kendim mi yapsam diyorum kumasta bulmak zor hersey zor bu gurbet elde :P

    Sana kolayliklar diliyorum ;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım yaa ilk oyun sandı sonra acılmayınca kapı ağlamaya başladı,yanlız olsam o beterdi.şükürler olsunkı eşim yanımdaydı..

      yakında mahtıyıda eklicem inş o yogunluğuma:))
      kesinlikle kumaş bulabilirsen al illa modelli bişi olmasada olur düz bir tunik diksen kumaşı dökümlü ve ince olduktan sonra zaten gğzel duruyor üstte.
      çok öpüyorum canım sevgiler

      Sil
  7. Canım çok çok çok geçmiş olsun yaaa çok dikkat et aman ha kapıda ne hale gelmiş ama ya bide ordan bakıo bücür :) bende dedimdi eteğimimi çekmiş acep :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canımcım evt gidip bide oynadı o delikle:))

      hehe eteklik kmaş aramaktayım kjuzumm henüz hiç etek dikmediğim için çalışma yapıcam:)) dikince koyacam sana göstermekiçin:)

      Sil
    2. oyyy cansın canım benm çok saol rabbm o güzl yüzünü hep güldürsün temiz yürekli arkadaşım.

      Sil
  8. amannn canım cok gecmıs olsun dıkkat et balısı..
    canım kek kalıbında yaptıgın ıcın ole olmus seklı ama olsun emınım tadı superdır, ben borcama dokmustum..
    yeni cicilerin ise harikaaa ticarete dökmen lazım sen bu işi..;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım benıımmmm evt borcamım kırlıydı yıkamaya üşendim:)))bidahakıne artıkın

      :)) begendiğine sevindim canımm

      Sil
  9. öyleyimdir evet canımdır balımdır hep derler :))
    yalnız bence kekin görüntüsü de gayet hoş o köşeler iştahımı kabartır benim içini başkaları yiyebilir :)

    YanıtlaSil
  10. :)) öylesin tabiii muahhh:))

    buyur bir dili al diyecem ama biz onu bitirdik:)

    YanıtlaSil
  11. ayy kapının haline bak yaa :( birde bişey sormak istiyorum bende eve ufak yer kaplamayan bir dikiş makinesi alıp amatör çalışmalar yapmak istiyorum, tavsiyen olabilir mi bana ??

    YanıtlaSil
  12. soal canım.benımdeçeyizimde vardı bu bakıne vardı diyorum çünkğ zmaanında böyle şeyler hiç ilgimi çekmezdi malesefki hata etmişim.ama annem araştırmıştı bendeki makıne singerin yan ürünü yanı singer üretiyo ama markası singer değil.hem okadar pahalı değil hem onun kadar kalıteli.yanı bana öyle dendi.çoktaarkasını araştırmadım istersen markasını fln yazarım.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  13. çok geçmiş olsun canım,olan kapıya olmuş gibi gözüküyor ama olsun..Yangın merdıvenınde kılıtlı kalmak benımde korkum,pat diye iş yaparken kapanıveriyor o kapı,mazallah uygun olmayan bır halde kalmak ve komsunun kapısına vurup yardım istemek fena olur :) Ahh yine beceriklisin yine marifetlisin,maşallah masallah diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol komşummmm.evt kapım gitti halada alamadım:( aman dikkat etcanım hemde yenı taşınmıştım ayyy hala içim daralıyo hatırlayınca alt komşuların çektiği var benden zaten:).

      yok canım senın kadar değilimm.

      Sil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.