Blog Dostlarım

7 Şubat 2012 Salı

Yardım






















Eveeet arkidişlerim çocuğu olan arkidişlerime bişi sormak istiyorum olmayanlarda yardımcı olursa sevinirim..

Bu yukarda görülen valiz enes beyin, çantamın haricinde taşıdığım şey, mavi gurcunda iki takım kıyafet,lacıvert cantada bezi islak mendili,alt değiştirme örtüsü var,kışın battanıye,oyuncakları,dışarı çıkarkende suyunu yemeğini sütünü fln alıyorum .bu koca canta dahada kocaman oluyor.vekendi çantam. zaten ufak tefek bi hatunum çantalararasında kayboluyorum.


Siz ne yapıyorsunuz veya yaptınız veya yapmayı düşünürsünüz.abartıyomuyum okadar şeyi taşımaktan.ne yapam edemde kurtulayım bu yükten yada taşımaya devammı?

4 yorum:

  1. HA HA bu neki. Yok canım sıkma kendini abartmıyosun Herkes çocuk büyüdükçe çanta küçülür der ama öyle olmuyo. Bak bi gün fırsat olsada bende çeksem çantamızı. İki çocukla tahmin bile edemessin içinden çıkanları. Senin aldıklarının yanında daha neler var ekstra çantamızda.... Ben bebek arabasız çıkmıyorum arabaya takıyorum çantayı...

    YanıtlaSil
  2. Canim bende ilk bir yerlere gideceksin hazirlaniyorsun zannettim :D
    Ben sanirim en minimum sekilde tasiyandim ;) En aza indirmek gerek herseyi. Mesela islak mendili bile canta boyu cok az olanini eklerdim cantaya, bez ..vs gittigim yerde kalmama göre bir iki tane..Kiyafetler zaten minnacik oluyor bir yedek ekleyince.Bir tane el cantasi olurdu ve o yeterdi, genelde de tasimasi kolay sekilde...Esimle gideceksek zaten gerek kalmazdi hafif olmasini düsünmeme, o tasirdi hep. Birde bende bebek arabasiz cikmazdim, o el cantasinida bebek arabasinin altina yahut tutma yerine asardim bana hic yük olmamis olurdu ;)
    Bezden kurtulunca ben tasimayi biraktim, kendi cantalarimi büyük almaya gectim bu defa biriki birsey kendi cantama ilave etmek icin. Birde artik kizim kendine sirt cantasini aliyor yanina, ona koyuyor götürmek istedigi oyuncak, icecek..vs..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bal Kavanozum :ikinci çocukla kendimi düşünemiyorum.

    KelebekGibi:ıslak mendilin hemde en büyüğü:) kurtarıcım yemek yerken önlük kullanmadığı için.bebek arabanın asacağı yok sepetide küçük:(benim arabam var ama yürüyeceğim zaman sorun oluyo içinden alıp bebek arabasının sepetine koyuyorum.benimde hayalım benden kurtulunca heralde

    YanıtlaSil
  4. Ben abartigini düsünmüyorum cünkü ayni seyler bendede oluyor dolup tasiyor haliyle :)

    izlemeye aliyorum seni :)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.