Blog Dostlarım

2 Şubat 2012 Perşembe

Hakkımda 7 gerçek

Merhabalar herkese sevgili kelebek misali beni mimlemiş.çooook telekkürler birkezdaha benide hatırladığı için.aşağıdakı yazımı dün akşam yazdım şuan vaktim olmadı için yayınlayıp kaçıyorum.düzgün okuyamadım bile:)öyle döküldü içimden.Umarım sıkılmazsınız

1.kararsız kararsızım her zaman dediğim gibi . hatta annemle bir şeyin yanında alsakmı almasakmı nasıl güzel mi nasıl yakışır mı olur mu düşünüp durabiliriz ,sonra amaaaaaan boşver deyip gidebiliriz sonrta oturur halimize gülsekmi ağlasakmı şaşırırızJ hiiç. Sevmeyiz bu huyumuzu aileden geliyo heralde

2. Güçlü bir insan olduğuma inanıyorum şöyleki liseden sonra okumama izin vermediler.birlik bir aileydık dedemin dediği dinlenirdi okumamaı istemedi detaya girmiyim çok sıkıntılar cektim son gün yazıldım gizlice annemle.kursa gidiyorum dedim herkese dedemin evine girerken kapıya etek koyardım eteği giyer girerdim eve zor günlerdi daha çokca şey anlatsam roman olacak cinsten.güçlüyüm yanı:) içimden geldi bunlar çok konuştuğum şeyler değildir aslında.

3. Kelebek misali komser kyafeti giydiğini okuyunca aklıma geldi bizde arkadaşlarla yaşlı kadın kılığına girip gezdik herkes tuhaf tuhaf baktı tanınmayacağız sanmıştık, ilk çıkışımızda fatmaaa diye sesleniyolar arkamdan, bakmıyorum sana sesleniyolar diyo arkadaşlarım ben Fatma değilimki diyorum okadar benimsemişim ben fadimeyim:).sonra bi kadın bizim hırsız sanıp bağırmaya başladı zor kurtulduk ogün başımıza gelmeyen kalmadı ama gülmektende öldük:) içimde deli bir yan var çılgin bir yan küçük bir yerde yaşadım tutucu bir ailede çılgın yanımı gördüğüm zamanlar kısıtlıdır.ama tamdırda yanı:)

4.Beni görenler çok cana yakın ve konuşkan olduğumu söyler ama ben çok konuşkan olduğumu düşünmem ilk tanıştığım insanlarla hemen kaynaşamam tepkilerini konuşma şekillerine mimiklerine bakarım sonra samimiyet kurarım.

5. Psikolojiye merakım vardır.Karşımdakının konuşmalarından az çok anlarım ruh halini ve ona göre konuşurum ,hakkında söylediklerim çıkar.insanlar bana dertlerini çok rahat anlatırlar.

6. Çok unutkanım,sıkılganım,tez canlıyım hergün bir şeye kararverip bırakıyorum.istediğim şey hemen olsun istiyorum uzamasına tahammülüm yok.

7. Allahtan başka kımseden korkmam korkmazdım daha doğrusu ne karanlıktan ne yüksekten ne düşmekten,depremden hiçbirşeyden amaenesten sonra her şeyden korkar oldum ya düşerse ya depremolursa ki biliyorum ALLAHA emanetiz.öyleki 9 ay araba kullandım enesi gördükten sonra araba kullanamaz oldum 9 aylık olana kadar oturamadım koltuğa. Annelik böyle bişey olsa e gerek.

11 yorum:

  1. Adas oldugumuzdan midir nedir bilemedim simdi biz hemen hemen beziyoruz :) anlattiklarinda fazlasiyla kendimi gordum yanliz ben annemle duramam tezgahanin basinda hemen ooof der hehehe
    senin yasli teyze hikayen benimkinden daha guzelmis ;) cok guldum ama allah razi olsun :))

    Fatma bence okuma hikayeni anlatmalisin, okuyamayan kizlara veya halen kiz cocuklarinin okula gitmemesi gerektigini dusunen insanlara ornek olabilir ;)

    YanıtlaSil
  2. yaşlı teyze kılığında fotolarımız var bulayım gösterecemçok komiğiz.

    Yaradır bende gerçekten okul ama nerden başlıyacam nasıl yazam bilemiyorum.daha doğrusu yazarken kendimi fazla kaptırıyorum.özet geçemiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy canımsın yaaa şimdi seni daha ii tanıdım ve kendime daha çok benzettm bende bazı şeyleri yaşadım gerçi yazmadm nedense ama neyse işte çok hoşuma gitti bu mimin canım.:( hüzünlendm biras ve az değilmişsn ha içindeki çocuğu arada bir sal dışarı :)

    YanıtlaSil
  4. 1gülcüm saol daha detaylı ayzayımda aağlatayım seni:))şaka..

    YanıtlaSil
  5. güzel blog:) mdayla ilgili paylaşımlarım olan bloğuma beklerim.http://welcomemylfe.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Canım benim ya..Herkes bir şekilde imtihandan geçiyor işte.Sabır dünyası.
    Ama teyze kılığı macerası başlı başına bir olay yani :) Amma cesaretliymişsiniz.Fotoğraflarını merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  7. Fatma'cım çok farklı hakkaten samımı cevaplar vermişsin,azmine ve cesaretine hayran oldum,sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Cevaplarına bayıldım ve bir kısmında da kendimi buldum benim de çok zorlu bir okuma hikayem oldu azimle kızlar her şeyi başarır diyorum başka bir şey demiyorum..

    YanıtlaSil
  9. güzel cevaplar zor biri değilsin demekki.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. As salam.
    Visiting & follow here.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.