Blog Dostlarım

6 Aralık 2011 Salı

Maraton

Herkese merhabalar nezamandır yeni yazı yazamıyorum gecen hafta gayet bunalımlı geçti sebebsiz sıkıntılar geldi içime oturdu,canım kocacım kaçırdı beni biyerlere (sen olmasan ne yapardım) canım fena halde alışveriş yapmak istiyo istediğimi bulamayıncada sıkıntıma bal kaymakoluyo her fırsatta kaçıyorum biyerlere:)deli gibi oldum tüketici CANAVARI gerçi tüketemiyorum bişi beğenemiyorum şu etekler neden bana yakışmıyoyaaa 10 dan fazla değişik model etek giyip çıkarmışımdır yakıştıramıyorum kendime zayıflamak istiyoruuummm.

Cuma günüde hacılarımız döndü sonunda , akşam geldiler erken gidip bişiler hazırladım cumarteside gelen giden oldu tabii.Süperbi içli köfte yaptılar kayınvalidemin ısrarları üzerine öğrendim içli köfte kapımını :) Bu konularda gayet hevessizim yani yemek için okadar vakit harcamak ... yapamıyorum.pratik yemekler bana göre.Tembellik işte :)sonracımaaaa sıkıntılar bastı attık kendimizi dışarı ,cumartesi Fatma nereye gider PAZARAJ meşhur Pendik pazarı ,baktığım tezgahı bi daha bulamasamda olsun seviyorum.kuzum süper bi zamanlamayla uyudu , baktım baba oğul beni yavaşlatıyor onları baş başa bıraktım pazarı güzel bi dolaştım gerçi zamanım kısıtlı olduğu için doyamadım ama buna da şükürJ gelelim bu kısıtlı zamanda alabildiklerime.

Aslında çok secenek vardı süperde desenler ama tabiii siyaha dayanamadım gene ,üzerinde pembe minik kalpcikler var.10 tlye aldım:)



Böyle yaka detaylı şeylere bayılıyorum çok sevimli.buda 5 tl.




Buda yarasa kol kumaşı akıp gidiyo çok hoş seçmek lazım tabi.buda 5 tl




Buda şallarım hepsininkumaşı farklı bakalım en rahat hangisini kullanacağım







İşte bukadar nasılsizce .






7 yorum:

  1. aldıkalrını gerçekten beğendim,en çokta bebe yakayı sevdim galiba:):) güzel günlerde kullan.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. saol canım daha güzelleri senin olsun

    YanıtlaSil
  3. hepsi cok hosmus ama ben en cok o turuncu salı ve bebe yaka blüzü sevdim hepsine saglıkla güzel günlerde kullan insallah

    YanıtlaSil
  4. hepside cok güzelmis canim,iyi günlerde kullan:)
    özellikle sallar:P

    YanıtlaSil
  5. çok cici şeyler.şalları bende çok beğenerek kullanırım senelerdir.sizde aldıklarınızı iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  6. şalların rengi güzelmiş elbise de çok uygun fiyat

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.