Blog Dostlarım

26 Aralık 2011 Pazartesi

hafta sonu

Ev hanımı olupta hafta sonunu böyle hevesle istekle mutlulukla bekleyen varmıdır acep.Mutlakada vardır dimi :)Ve tabi hafta sonunu böyle bekleyip pazartesi sendromu yaşamamakta olmaz.ahhhh çalıştığım dönemler bukadar üstünde durmazdım bu sendromun neyse gelelim hafta sonuma

Cuma günü akşamdan canımız sıkıldı annemlere gitmeye karar verdik orda kalalım değişiklik olur diye.değişiklikte oldu annemle anca bu şekilde rahat ve uzun sohpet edebildiğim için arada kalıyorum annemde,çok zor yaa bu yaşta bile annem yanımda olsun istiyorum,keşke eskisi gibi ev hanımı olsaydı birbirimizi ziyarete gider doya doya sohpet ederdik,ki ben herşeyimi annemle paylaşan herşeyide anneme soran biriyim böyle çok zor oluyo.Tabi bunada şükür ALLAH başımdan eksik etmesin.cumarteside dükkandaydım haliyle . dükkana gidince her yanım un yada şerbet oluyo önlük süz .Annemi bulmuşken bi kaç resim çekti kocişim saolsun.ama hiçte güzel çekememiş.:)




Akşama doğru optımuma gittik çook kalabalık yaa ben gelemiyorum böyle kalabalığa başım dönüyo.her geldğimde bidaha gelmem diyorum buraya gene geliyorum.ucunda alışveriş varya ama nerde bu kalabalıkta hiç birşey denenmez alınmaz,zamanında böyle kalabalığın içinde yaşıyodum alışınca zor gelmiyo,eminönünde tam sultan ahmet durağının ordaydı iş yerim.ve sarıyerde oturuyodum.her daim vızır vızır dı etrafım .ilk işe başladığımda ağlayarak geliyodum eve ben bu yolu cekemem diye sonraları ohoooo beni eve zor alıyolardı.heey gidi günler, güzel günlerdi ,güzel dostluklar,değişen hayatım,farklı insanlar,hayatımın aşkıyla daha karşılaşmamıştım eksiktim hep bunu hep hissederdim tek eksiğimde oydu zaten herşey yerli yerindeydi.abooooo nerden nerelere gelmişim daha neler geciyo gözümün önünden anılaaaaaaaaaaaaar anılaaaaaaaaar şimdi gözümde canlandılaaaar.:)))


Pazargünüde çok güzel başladı kocişle mudavimi olduğumuz gözdağına çıktık kahvaltıya , enes oğlan birbirine kattı orayı garsoınlar korkuyo biz geldiğimiz zaman:)garsonlara kaşık fırlattı yan masaya ekmek,yerler patates,ahh ahhh oysa herşey çok güzel başlamıştı:)))gene maskot oldu tabi .ikea mama sandalyesine alıştığımız için bu mama sandalyesinde durduramıyorum .

tek kötü yanı bu.

Sonra dükkana geçtik enesin saçlarını düzeltelim diye berbere götürdük adama özellikle önlerine dokunma dedim arkalardan al gıcık adam toplam iki makas vurabildi onuda önlerine vurmuş ağlamış kuzu öylece kalmış saçları ben önlerini öyle görünce moral sıfır tabii gün moral olarak bitmiş oldu benimiçin.

Sonra enes paşanın bezi bittiğinden marketmaratonu başladı reale ordan maltepe carfura ordan pendoryaya giidcektik trafık vardı.vıaporta gittik ,ayyy gezmekten içim dışıma cıktı şu vıaporta bi düzgün zamanda gidemedim.enes paşa için dolaştım biraz cıhıccodan bornoz aldım hala bebek havlusuyla kuruanıyodu kuzum.sonra c&a ya uğradık güzel çocuk şeyleri vardı 3 al 2 öde uygunda tabi biizimki enerji patlaması yaşadığı için ordada duramadım.fırsat bulanlar bakın derim.


Buda enes beyin kımıldamadan durduğu nadir anlardan biri...ama ben hiç hoş çıkmamışım .bu kocişe resim çekmek için eğitim şart.


11 yorum:

  1. ay annenlerin tatlici dükkanimi varr:Pcanim ckti o kadar tepsi baklavayi görünce:)
    haftasonun güzel gecmis canim:)
    daha güzel günler gecirirsin insAllah...

    YanıtlaSil
  2. Bende beterin beteri var deyip kendimi örnek göstersem belki biraz su serpilir yüregine :P Yani sen gene ev hanimi olmasada istedigin an gidip görürsün, ben senede bir kez görebiliyorum maalesef... :/Annelerin yerini kimse dolduramaz!

    YanıtlaSil
  3. ne güzel çıkmışsınız anne kız. bana yıllar sonra bende böyle kızlarımla olabilecekmiyim diye düşündürdünüz. Sevgiyle kalın. iyi seneler...

    YanıtlaSil
  4. enes paşa da sende süpersiniz..rabbim mutluluğunuzu daim etsin

    YanıtlaSil
  5. zelis cim:buyur gel canım.istediğin tatı olsun:)

    kelebekgibi:haklısın aslıda o duyguyuda biliyorum ilk evlendiğimde annem rizede ben ist daydım.gerçekten zor.

    Tombul Tarifler :dahada iyi olursunuz inş ilk çocuğunun kız olması gerçekten ilerleyen zamanmlarda çok güzel oluyor.

    pompişCE :amiin canım hepimizin inş

    YanıtlaSil
  6. Kocana bukadar haksızlık yapma bence çok hoş çıkmışsın;)
    Dün akşam canımda tatlı çekmişti bieydim hemen gelirdim:)

    Bu arada anne aşkı başka bişey.
    Rabbim ömür versin inşallah..

    YanıtlaSil
  7. gel tabiii:)maltepedeyiz....

    evt gerçekten başka ALLAH başımızdan eksik etmesin ailelerimizi

    YanıtlaSil
  8. oooo pazar tatilinin tadini çikarmi$sin guzelim ;)
    son resimde harika gorunuyorsun oglu$unla ;)
    Allah bagi$lasin guzelim

    YanıtlaSil
  9. Bence çok güzel çıkmışsınız anne kız
    dilerim hep böyle güzel günler görürsün tüm sevdiklerinle

    YanıtlaSil
  10. saolsın şerifecim.ama anne oğlan demek gerek heralde:))

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.