Blog Dostlarım

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Evlilik yıldönünüm..

Merhabalar dostlarım nasılsınız?

Ben iyiyim şükür.dün yanı 1 temmuz evlilik yıldönümümüzdü 5 yılı devirdik.zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan ,göz açıp kapayıncaya bitiyor yıllar.daha dün gibi herşey Dün gibi aşağıdakı resmi kahkahalarla cekişimiz.Benim kadar rahat bir gelin görlmemiştir heralde,ne çeyizime bir parça bişi almışlığım ne düğünüm hakkında araştırma yapmışlığım vardı.Eski takipcilerim bilirler anlatmışımdır düğündeki eksiklerimi:) takı kurdelamı bile unuttum yawww:)) iğnede yoktıkı neyle taksınlar heheh.kınam deseniz amaaaan olsun bitsin havasındaydım ama şükür herşeyden çift çift oldu.düğün rizede oldu ben görmeden tutun demiştim salonu 1 gün önceden gidip gördüm:) müzükten bi haber girdik salona dans etmeyi bilem unuttuk,hatırlamıyorum daha neler .çeyizi tam takır ben bohcayla fln uğraşamam diyen ben.bana takı fln takmayın paraedecek bilezik takın diyen ben (ozamanlar altından nefret ederdimde babam kuyumcu olduğu halde:))

Ediyle büdü gibiydik eşimle herşeyimizi beraber yaptık kımse bize bir gram karışmadı bizde gezmekten yana kullandık hakkımızı:) son anada tuhaf bir şekilde rahatlıkla yaptık herşeyi.
Ama herşey okadargüzeldiki hiç sorunsuz eğlenceli geçti herşeyim evt çoğu şeyim eksikti,ama benden mutlusu yoktukı hiç biri umrumda değildi. ayaklarım yeredeğmiyodu düğünümde kaynonoşumla karşılıklı durmadan göbek attık hiç oturmadım.gelinliğim bile istediğim gibi olmadı ama benim için en güzel gelinlikti:)

tebessümle anıyorumo günleri çabuk geciyor zaman.doyamıyorum hiç birşeye.evlendiğimde ilk akşam dışarı çıktığımda annemi arayım "bak anneee ben bu saatte dışardayım hadii çağırsanaaaaa heheheh" diye aramıştım.nasılsıktıysa benı:)güzel günlerdi.

Ayy neyse bugünümüze gelelim...


Eşim 3 e kadar kurstaydı şükür bitti kurs yaaa kimse tutmasın benı artıkın...gelir gelmez cıktık oraya buraya derken geçti zaman cafe graw crown a gittik kesinlikle orda buzlu bişiler içmeyin hiç begenmedim:(

Burdada pendik sahilde uzunlar kebapcısı aşmış daha önceden burası cafe ydi begeniyorum burayı koca pendik sahilini değerlendirememişler:( denize yakın olmayı seviyorum.kebabıda güzel.tavsiye edilirr..



Sonaaaa eşimin dışarda geçirelim ısrarlarını berteraf edip kaç gündür planladığım sürpriz yemeğin ayarlamaya giriştim.yemekleri gündüzden yapmıştım zaten.hatta her şey hazırdı sadece masaya konmayı bekliyodu enesi erken uyutmuş koşturmuş akşam erken uyuyacak kıvama getirmiştim:))) hade aşkım sen bebeyi uyut dedim bende bişiler hazırlıyımne yapıımm dedim:) o gelene kadar aşağıdakı sofra çıktı ortaya





Mamalarımın hepside çok lezzetliydi ben yaptım diye söylemiyorum.




Buda byu akşam için kendime diktiğim elbisem siyah çoraplarla giydim..eh beni görüncemasa pek hoşuna gitmemiş olabilir:)elbisemin detayı sırtta aferin bana güzel yaptım ama:)



Mmumluk bulamadım istediğim gibi gerçi çoğu şeyi bulamadım son güne bıraktığım için ama iyiki bulamamışım rüzgar vardı anca bu paklardı beni:))) güzeldeoldu..çok mutlu oldu eşim.gözleri parladı bidenemin.o mutlu olunca bütün yorgunluğum uctu gitti.


5 sene geçti bir gün pişman olmadım aşkım bir sanıye neden demedim..anlayışın,sevgin,dostluğun,herşey için sonsuz teşekkürler hayatarkadaşım.her uyandığımda şükrederek uyandım her zor anımda yanımda oldun aklımdada..beraber yaşlanmak dileğiyle......ALLAHIM seni bana bağışlasın inş..






sevgiler


Not:yazmak istediğim içimden gelen okaadar çok şeyvarkı amaşuan paşanın dürtmelerine ve çekiştirmelerine maruz kalıyorum..anca bukadar :))













































17 yorum:

  1. tebrik ederim, birlikte nice yıllara..
    keşke ben de öyle rahat olsam biraz yaa :)
    formülü ne ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saolasın canım.sende nice senelerini kutlarsın inş.anladığım kadarıyla hazırlık aşamasındasın:)hiç unutma tabaklar koltuklar tüller senın mutluluğundan huzurundan önemli değil.ufakşeylere çok takılıyo gelinler zaten hassas bir dönem.herşey olur ama kırgınlıklar geçmiyo.
      sevgiler canm herşeyin güzel gecer inş

      Sil
  2. canım benim evlilik yıldönümün kutlu mutlu olsun...
    daha nice mutlu yıllara inşallah...
    kocaman sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saolasın canım benıımmm.öpüyoruumm.

      Sil
  3. canım evlilik yıldöneminiz kutlu olsun hiç mutluluğun bozulmaz inşallah
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amiin canık saol hepimizin inş.mutlu seneler devirmeyi nasip etsin ALLAHIM

      Sil
  4. Canım Rabbim daha çok yılı devirmeyi nasip etsn inş. o gülen yüzün hiç ağlamasın hep gülsün enişte kıymetini bilsin böyle güzel hatunun :) paşayada sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şımarırım bak:) saol bidenem.amin inş sanadada ALLAHIM gönlüne göre eş nasip etsininş

      Sil
  5. ooooy hemserimin gelini ne guzel ifade etmisin icindeki duygularini ben bittim bu postta en cokta o anne ben disardayim hadi cagirsana degisine bittim yani :D bunu bir koseye yazdim bende bizimkilere yaparim hehehehe :p Hazirliklarin okadar guzel gorunuyorki ellerine saglik rabbim yuvanizda huzuru bereketi eksik etmesin insallah bir omur mutlu huzurlu olun insallah Pasa beyde buyudugunde dahada guzel olur insallah o simdi azcik yaramazlik yapiyo dikkat cekmek icin idare ediver annesi :) opuyorum seni hemserimin gelini bir omur mutluluklar dileyerek <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm beniimm sevindirdin benı yorumunla saol kuzuumm.evt yaaa annemden ayrı yaşadım 2 yıl çalışma dolayısıyla ama varyaaa adımımdan haberi oılurdu nasıl yapıyosa geç kaldın eve yok kım var yanındaa ohh demiştimm evlenince:)))) heheh.özgürlükk.

      Sil
  6. Canımmm Rabbim ayırmasın sizi işşşaaaalllahahhh:)
    Daha nece nece uzun ömürleriniz olsun inşallah;)
    Eşine salam yolliyaram paşayıda senide marçıllarım;)
    O elbiseleri hep kendine dik zaten:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende senı mancıllarıımm hemide pırasamııı.ohhh ball.
      saol bideneem inş herkes yuvasında mutlu huzurlu olksun inş:)azdaha geliştireyim hediye etmeye başlayacam inş:)))

      Sil
  7. çoooooooook güzel bir yazı olmuş tatlım rabbim nice nice yıllar nasip etsin size inşlh elbisende ayrı güzel en son kumaşı sırtlayıp dayanacam kapına galibe çok öptm bacıların en tatlısı

    YanıtlaSil
  8. saol bideneeem.ALLAHIMherkesi yuvasında huzurlu etsin inş..gel bacıım kapım sana sonuna kadar acık.

    YanıtlaSil
  9. NİCE NİCE MUTLU SENELERE.
    MAŞALLAH......

    YanıtlaSil
  10. Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin insallah Fatmacim :)
    Elbisen cok güzelmis, birde ellerinle dikmen onu daha da güzel yapan, masa da öyle ;)

    YanıtlaSil
  11. Rabbim Ayırmasın, MaşaAllah..
    Herşey Çok Güzel Gözüküyor..
    Nice 5 Senelere veeeeeee
    Darısı başımaaa :)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.