Blog Dostlarım

22 Mayıs 2012 Salı

Bu günüm..

Güzel ve yorucu bir gün daha bitti.

Sabah eşimle kalkıp anneme gittim.cici elbisemi giydim süslendim.paşayla güzel bir kahvaltı yaptık sürekli dışarlardaydı bugün gezdi dop dop diye didindi,yerinde hiç durmadı.uykusu geldi huysuzlandı ben o cici elbisemle peşinde koşturmaktan eteklerini çekiştirmekten bitap düştüm:)

Zor anam zor çocukluyken süslenmek öyle tintin tinimini hanım olarak dolaşmak zor, en azından benim paşamla zor.koşturdu durdu benı gerçi saolsun dayısı ilgilendi gezdirdi.bana yedirmek uyutmak kaldı.sonra maltepe turuna çıktık paşa yorgunluktan arabasında sızdı .güzel bir kap aldım.başka bir modelin indirimini bekliyordum ama nasıl oldu anlayamadım:)
Ben bu dükkanı seviyorum yaaww bahçesinde huzur buluyorum.enes dayıyla gezerken çay keyfi iyi gidiyo.



Bunlarda dayı yiğen:) hernekadar ben dayı değilimn abiyim desede:)gerçi paşacık bhaaaan (bedirhan) diye seslenmeyi tercih ediyor..


Arkidişimle buluştuk güne onunla devam ettim.paşa artık beni zorlar oldu heryere tırmanıyo her istediğini yaptırıyo ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.ALLAHA emanet bütün kuzular,6.katta oturan biri olarak camlardan hayli korkuyorum.tedbirlerimi aldım tabide rüyalarıma bile giriyo.balkonun kapısınıda açmaya başladı:(


Geçen terasa çıkalım dedik ışıklandırmasına bakmak için anaaaaam dedimm bu neee ne yüksek bir ev bu ,evet manzara gerçekten güzel aydınlıkta ayrı bi güzelde fazla yaklaşamıyo insan aşağı doğru çekmek isterdim ama yükseklik az çok bellioluyo.

Allahım Emanetini sana emanet ediyorum..




sevgiler canlar.




7 yorum:

  1. nasil yanii dayisi ile yas farki o kadarmi??yani o ufaklik kardesin mi?:)bende genc delikanli bekliyorum resimde:D
    hani cici elbisenin fotografi:)

    YanıtlaSil
  2. :)aslında diğer dayıyladaha iyi arası o 24 yaşında..bu daha 1.sınıfa gidiyo:)
    cici elbisem bi önceki postta diktiğimi giydim zelişcim ama uzun zor oldu oraya buraya koşmaktan

    YanıtlaSil
  3. ayy canım bende yüksekten çok korkarım dikkat et hiç yanından ayrılma yalnız bırakma canım ya rabbime emanetsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Maşallah paşaya..
    Fatma bende özeniyorum bazen giyiniyorum ama yok anacım olmuyor hem kendim helak oluyorum hem çocuk emzirmek bile dert oluyor..
    Bizi eşofman paklar...

    YanıtlaSil
  5. 1Gül (Roseone):ALLAH razı olsun cnm.

    Bal Yanağın Hikayesi:saol cnm. bu aralar emzirmeyi kesiyorum. emzirirken dahada zordu giyinmek.aynen dediğin gibi spor ayakkabı spor kıyafetler.ama sıkıldım yaaaa:(giyinmek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  6. ben Emre'yle evden nasıl çıktığımı bilmiyorum, gezmeye gidileceğini anladığı anda bir heyecan , bir sabırsızlık ancak onu giydiriyorum, kendim ne bulursam :))

    YanıtlaSil
  7. :))ilk ben giyiniyorum paşaya söylemeden.en son onu hazırlyorum.herkes ben biliyor artık 1 saat önceden haer veriyolsar:)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.