Blog Dostlarım

16 Ocak 2012 Pazartesi

Hafta sonu

Heryerde kaaaaaar vaaaar ve benim bu evde ilk kışım ve bana köyümü hatırlattı çoook sevdim burda karı.erimeye başladığında resim çekebildim akşam süpper ötesiydi ve yollardaydım bayıldım bayıldım rizedede akşam yağar sabaha diz boyu olurdu kımse basmadan koşardık dışarıya dümdüz bembeyaz yere uzanırdık yüzümüze yağardı karlar kocamaan taneler öylece dururduk , dün cam ağaçlarını kardan yere uzanırken görünce içim kıpır kıpır oldu gene yağsa diye dua ediyorum atıcam kendimi dışarıya.
Hafta sonu hiç planda yokken gene annemlerde kaldık:) kardeşim monopoly diye tutturunca gece 3 e kadar yok kaç para ,neresi senin, yok ben kazandım benim birde 7 yaşında kardeşim var oda bizle oturunca tam bir şamata oldu gece boyu gecen sefer ben kazanmıştım bu elde kocacım kazandı olsun diyorum eşiyim dimi o zengin oldu bende faydalanırım::)))





Aşkım(küçük adamım) bukadar karı ilk defa görüyo orda kaldı yürüyemedi:)hem çok sevdi hemde korttu galiba ama kahkalarını duymalıydınız bal bal.



Her yerde kar var şuanda da yağıyor soğuk havayı çoks evmesemde kar yapışını seyretmeyi altında olmayı çook seviyorum.çocukluğum aklıma geliyor heralde çok oynardım karda. Bunlarda benim şekilsiz kurabiyelerim hamuru biraz yumuşak olunca şekli istediğim gibi olmadı .sunum yapamadım fırından çıktığı gibi resimlerim..



Şimdilik hoşçakalın kolumdan çektiren ve son sesle ağlayan bir böcük var .






9 yorum:

  1. uyy yerim ben o böcüğü..:) kurabiyen gayette hoş görünüyo tatlım..
    hani bana yaaa..:)

    YanıtlaSil
  2. canım keşke yakın olsamda yapıp getirsem testlerini çözerkene yesen.kurabiye olmasada sevgilerimi gönderiyoruum komacaaann annesi ve kuzusundan

    YanıtlaSil
  3. Dışarda kar var
    Yüreğim bir serçe gibi masum
    Kanatlarım yokki uçayım
    Sevdiğimin yanına :((
    Burda da kar var bugun ve çok güzl dışarda olmak istiyorum şuan şu datlu gibi karda yürümek istiyorum çok şeker bi oğlun var talibim bilesin canım .)

    YanıtlaSil
  4. bende eski günlere gittim karı görünce..kurabiyeler de gayet güzel gözüküyor..kışın en güzel yani ailecek çay eşliğinde sohbetler...

    YanıtlaSil
  5. 1gül cüm bu ne duygusallık ne güzel sözler:)bizde yürüyemedik malesef eve girene kadar ama çok özledim doğrusu karda yürümeyi.
    nedemek al senın olsun:))

    ponpişcim:kesinlikle her kar yağdığında camın kenarında oturup çay kayve içesim gelir ve her defasında bişi olur yapamam:)şimdide küçük bey rahatsız ettiğinden yapamıyorum.

    YanıtlaSil
  6. Fransaya kar gelmedi cok sukur :) gecen seneden gozum korktu hayat felc olmustu gelmez insallah:( monopoli oynamayi bir turlu beceremedim ben, bilmiyorum:p neyse esim olsun o ogretir bana ;) sizde gule gule harcayin parasini:)

    YanıtlaSil
  7. aah sen rizelimisin ne güzel benim en yakın arkadasımda rizeli kurabiyeler cok hos görünüyo bence ebrulu gibi oldugundan heralde ellerine sglık oglusunun fotolarıda cok tatlı yakından göremesekde masallah subhanallah barekallah bu arada cok sık yorum yapamıyorum buralarda fazla olmuyorum ama hep okuyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık canım.
    senin paylaşman önemli.
    benim dünyama da beklerim.
    :))))))

    YanıtlaSil
  9. KeleBek MisâLi:bende memleketteyken kar yağmasın bütün yollar kapanıyo derdim şimdi keşke yağsada az kar görsek diyorum..aslında çok eğlenceli tabi eğlenceli insanlarla:)

    saolasın feyzacım daha çok görüşümek dileğiyle:))

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.