Blog Dostlarım

31 Ocak 2012 Salı

Geçmişe yolculuk

Herkese merhabalar.
sonunda kablosuz int kavuştum vınla giriyodum nete şuana kadar nebir program yükleyebiliyorum nede kendi bilg. bağlanabiliyodum.tüm resimlerim burda diğeri eşimin bomboş bilg.eveet kavuştuğuma göre biraz bende özel olan şeyleri paylaşayım dedim arkidişlerimle NİŞANIMI gerçi benim herşeyim spontane gelişti su akıp yolunu buldu yanı.



Benim ailem rizede ben istanbulda olunca zor oldu tabi annem buraya gelip eşimle tanıştı ama babam damadı ve ailesini ilk isteme sırasında gördü istemeye giderken benim nişan kıyafetim herşeyim hazırdı:)zaten öyle bir isteme oldukı ben bilem şaşırdım daha hasret giderirken yengelerimle ALLAHIN EMRİ... duydum şok geçirdim.eee herşeyimiz böyle oldu zaten.Nişanımızda bildiğim birestoranttı ama öylece tutmuşlar sordularmı hatırlamıyourm aklım bi karış havalardaydı böyle ıvır zıvır hiç ilgilendirmedi :))
nişanımın ayrıntılarını oraya gittiğimde öğrendim müziği fln orda ayarladık:) güzel yemekli bir nişan oldu herşey güzeldi mutlu huzurlu ayrıldık ordan işte nişan kareleri..

pastamıda amcam secti sanırsam yada ordakıler bilemiyorum ama çok güzeldi kocaman kalpli:)

Bu yandakı ufaklık benim kardeşim eşimi hiç rahat bırakmadı tekmeleyip durdu..




İşte beniimm balııımm ufak kardeşim



Ozamanlar öyle şatafatlı nişan kıyefetlerinden hoşlaşmazdım bir kere bile deneemdim öyle bişey.son anlarda aldım elbisemi ilk girdiğim mağazadan hala şaşkınım ben ve ilk mağazadan bişi almak görülmemiş bir durumdur:))) nişanımda oldu iyimi oldu bilmem ama nişanımın olduğu yer fazlasını kaldırmazdı.



Düğündede nişandada ilk giriş müziğiyle dans etmeyi unuttuk koşa koşa yerimize oturduk haydeeeeee kalkın dans etmediniz deyip ayağa kaldırdılar aşkıma bakış doya doya bakış






Benim nişanımda böyle geçti sade mutlu huzurlu ikimizden başka kımse yoktu sankı sadece bizdik.bence nişandada düğündede insan kendini düşünerek ahzırlık yapmalı başkalarını değil kendini mutlu etmeli.


Sabah paşam akşam babamız rahat bırakmıyo ki doya doya okuyum post yazayım yazacak çok şey aslında şimdilik bukadar.Artık koçiş blogumu kıskanmaya başladı :))birazda ona ilgi göstermek lazım

Kendinize iyi bakın.













































9 yorum:

  1. Rabbim mutlugunuzu huzurunuzu hic eksik etmesin insallah kat kat arttirsin canim, nisan elbisene gelince hos duruyor yakismisda illa satafatli olacak degil ya, bilmiyorum ben öyle düsünüyorum acikcasi nisanli veya evli degilim hep sade'den yana oldugumdan fazla abartiyi satafatliyi sevmiyorum bos masraf gibi geliyor bana nisan icin :) simdi kizlarin hepsi üzerime atliyacak delimisin ne diyorsun diye ama ne yapayim bana öyle geliyor yaa, abarti olmasi gerekmez düz sade bi elbise bile insanin üzerinde cok hos ve güzel durabiliyor :) Cok öptüm canim ..

    YanıtlaSil
  2. Allah bir ömüğr mesud etsin, ben de sadelikten yana oldum evliliğimde törende gelinliğimde, sen de gayet hoş olmuşsun, insan o zaman o kadar mutlu ve heyecanlı oluyor ki hiç bir şey umrunda olmuyor, sonrasında düşününce aslında şöyle olabilirmiş dediğim oluyor ama önemli olan o törenin sonrası Ya Sonra diye bir film var ya çok doğru bi şey aslında, Rabbim bi ömür eşin evladın hepiniz mutlu ve huzurlu olun inşallah, güzel hatunsun vesselam...

    YanıtlaSil
  3. Canım benm çok çok güzel bir post olmuş benm nişanım olmadı aile içinde oldu problemler oldugu için ama olsun böylde mutluyum :( birbirinize çok yakışmışsınız tatlm akrabamsnz biraz benzerlik var gibi :) rabbm hep yüzünü güldrsün inş :)

    YanıtlaSil
  4. Bir umut Bir dokunus:amiinn canım bende snein gibi düşünüyorum gereksiz masraftan hep kacındım,anlaşa bilmek herşeyden önemli.huzurlu bir evlilik nasip etsin ALLAHIM.

    Gülgün:amiin saol cnaım.benimokadar eksiğim vardıkı anlatamam:)) ama dediğin gibi sonra önemli olan sonrası iyiyse eksikler önemini yitiriyo mutsuzsan eksikler mutsuz ediyoinsanı.

    1Gül cüm.benimkide lokontaya gidip yemek yemek gibi oldu:)) mutlu ol yeter:)evt canım herkes benzetir bizi ama akrabalık yok kendileri k.maraşlı ben rizeli.

    YanıtlaSil
  5. boşver canım önemli olan sonrası bak şimdi mutlusun önemli olan bu ..rabbim bozmasın

    YanıtlaSil
  6. Mutlugunuz gun gectikce yesersin canim benim:) kardesine cok guldum ama benim dayimda anneme yapmis zamaninda hehehe benim kardesler simdiye kadar bisey yapmadilar bakalim hayirlisi:p insanin bu gunde gercekten akli bir karis havada oluyor degil mi? bakalim bizde neler olucak ;) Hikayeni paylasmak istersen seve seve yayinlarim blogumda :) sen yaz bana mail olarak gonder sevdir su garibi :p opuyorum seni

    YanıtlaSil
  7. sen istersinde yazmammmıı canım:) en kısa zamanda yazmaya calışacam.ama öyle heyecanlı bir hikayem yok.olsun dimi:)

    YanıtlaSil
  8. eee sen yollarsinda ben yayinlamam mi :)) kesinlikle herkesin hikayesi etrikali heycan dolu olmak zorunda degil ;)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.