Blog Dostlarım

1 Nisan 2013 Pazartesi

2 cocukk..




Merhabalar.
Gecen günlerde arkadaşım özlemin bir işi vardı bal kızını bana bıraktı,birbirlerini çokseviyolar maşallah paşam sabahtan beri ezelde ezel:)çokgüzel oynadılar onları izlemek bile mutluluk verdi bana.bütün çocuklar mutlu  olsun inş.


Durup durup sarıldılar birbirlerine.benımde içimin yağları eridi tabii şölee koparta koparta sevmemek için:))
 Yeterki resim çekeyim anında poz..paşa cabuksıkılıyo ama kız değilmi ezele makıneyi göster:):)sonra o poz verirken ye onuu
 MAŞALAAHH
 Gelelim hayatın gerçeklerine..bu balların karınlarınında doyması gerek tabiii.buandan itibaren iki cocuklu anneleri tebrik etmek istedim:)paşa yedi biraz ama ezel yok açtıramadım ağzını ama yookk bikaşık yedirdim obilem mutlu etti beni:)
Sonaa  ezelin süper ananesi yardımıma geldi saolsun..yemek bölümü hallolunca eğlenceli anlara döndük gene..
Evet ikiçocuk çokgüzel.eğlenceli ama çok zoorrrr:))
 Kapanışı paşamın günün sonunda yorgunluktan olduğu yerde nasıl uyuduğuyla yapalım(ayyy ne uzun  bicümle oldu):)
Dikişlere devam
Güzel ve motive eden yorumlarınız için çoook teşekkürlerrr.eksik olmayın inşş
Sevgiler

5 yorum:

  1. ayy yerim onu nasıl güzel uyumuş öyle:)) evet 2 çocuk gerçektende zor ben senin o anını çok iyi anlayabilirim çünkü biz hergün öyleyiz.:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Maaşallah bu güzellere, Allah nazardan saklasın tüm çocukları.

    YanıtlaSil
  3. allah bagıslasın tatlım banada beklerım sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Sırf oğluşum kardeşsiz büyümesin diye düşünüyorum ikinciyi , ama şuan okadar özgür ve rahatımki Elhadülillah , ne yaparm 2 çocukla , aşsı , gece uykusuzluğu , hastalıkları , gelip çeciyor bunlar ama anne vicdanen ve bedenen çok yıpranıyor :( Rabbim cesaret ve selamet versin İnşaAllah :)

    YanıtlaSil
  5. Dikislerinizi beğenerek takip ediyorum.Temiz ve guzel isler çıkarıyorsunuz.İki çocuklu hayat bilakis kolaydir.Yas farkı 3 civarı oldugunda birbirlerine arkadas olur oyun oynarlar.Anne de nefes alır.Bu guzel kız sizin cocuğunuz olmadıgı için zorluk yasamışsiniz yemek konusunda.Emanet olunca insan ister istemez tedirgin davranıyor.Oğlunuza kardes istiyorsanız ertelemeyin.Yas ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor,cocuklar arasındaki yas farkı arttıkça kıskançlık vs.sorunları fazla yasıyorsunuz.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz.