Blog Dostlarım

12 Şubat 2013 Salı

Alışverişim Ve Bugünüm


Merhabalar canlar..
Alışveriş bayanlar için bir sitres  atma sebebi ama benim için sitres sebebi mübarek...Hafta sonu boynerdeydik eşimle.ayakkabıya ihtiyacım vardı alalım dedik.ama ben ordan çıkabilirmiyim.nemümkün nevrim döndü ona bak buna bak.zaten kararsızlıkta son noktada biri olarak.içim bunaldı resmen
Eşim saolsun paşayı benden uzaklaştırdı rahat karar vermem için,hayat arkadaşım ALLAH senden razı olsun.böyle durumlarda çok çekilmez oluyorumda:))

Ve sonuç olarak hiçmi hiç aklımda olmayan biayakkabı ve bir eşarpla geri döndüm.aslında çizme alacaktım begendimde ama kararsız kaldım tabi:)ama canım eşimden bekliyorum (DUYURULUR) :)
Ayakkabı  nıne west,bol paça pantolonlarla kullanıyorum dolgu topukları,ama işim bellı olmaz değişedebilirim..eşarpta aker.aslında şalları süper indirimdeydi ama renkleri kalmamış,eşarp ıdaözledim doğrusu...
Heryer indirimde.bugün şöölee dolaşayım nevar neyok diye anladımkı  ben herkes alışveriş yaparken alışveriş yapamıyorum.herşey uygun güzel şeyler yok alamıyorum:)delimiyim neyim..



 Paşam bana poz veriyor.klışelerden pek  hoşlanmaz oğluşum,fark yaratır ve böyle poz verir.:)ordan oraya koşarak anne menii çeeekkkk .sonra batiiiiiiiiimmm...deyim pozuna bakıp dört köşe oluyor..
 Bugünki gezmemizden ,kuşları kovaladık,mağazalara baktık,simit yedik,manzara seyrettik,sokak karolarından atlayarak eğlendik,elimize pide alıp banklarda keyif yaptık ve bolbol sohpet ettik..Varmı bundan daha mutluluk..

12 yorum:

  1. yeni ciicler hayırlı olsun canım...
    severek kullan...

    YanıtlaSil
  2. Ana oğul yine gezdiniz yani kuzum :) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ebt paşayla gezmek çok eglenceli.kız olsa tadından yenmezdi:)))
      saolbitanem

      Sil
  3. eşarbına bayıldım
    güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. eşarp çok hoş ikisinide iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun canım ayakkabı çok hoş..
    bu arada ayakkabı nmran kaç minnacık duruyor
    benim oğlumda öyledir acip pozlar verir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayakkabıyı sevdiğine sevındim:)hala değiştirme konusunds kararsızım.numaramın maşallahı var 38:)ama ayakkabı ufacık görünüyo modelınden kaynaklı..

      Sil
  6. canım merhaba minik atölyem blog sahibesi buluşma ayarlıyor...
    egekmek istersen link veriyorum...

    http://minik-atolyem.blogspot.com/2013/02/bugun-benim-dogumgunum-dolayisiyla-bir.html#comment-form

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canm inş gelebilecğeim yerlede olur gelmeyyi çokisterim
      saol

      Sil

Düşünceleriniz.