Blog Dostlarım

28 Eylül 2012 Cuma

Paşamdan haberler...

 Selamün Aleyküm dostlar iyisinizdir umarım.bana arada geliyorlar gene" yanlızımm dotlarıım yanlızımm yanlııızzz" modu kendimi acayip yanlız ,asosyal,kımsesiz hissediyorum elde değil. e haksızda sayılmam  yanı,kolay samimi olamıyorum mesafeler koyuyorum insanlarla arama eeee sonuç yanlızlar rıhtımındaki ben:(  böhüüüüüüüüü:(( gidin başımdan kötü düşünceler.kışkışşş. 

Evett gelelim paşa beye 26 aylık oldu kendıleri hatta 26  buccuk.durumum  vahim oldukca hareketli bunu alt kat komşuma  sormalı aslında söyleyeceği çok şey vardırda  gündüz evde olmadıklarından diye düşünüyorum
bu sessizlik:).hala cümle kurmamakta ısrarlı ama herşeyini gayet güzel anltıyo kelimeleri tektek söyleyerek.ben bu konularda biraz rahat bi anneyim ALLAHIN izniyle konuşacak aceleye negerek dimiii...

Paşam mikser sesini duymasın anında yardıma gelir ,pek bir yardım severdirde kendileri.kek yaptık kuzumla sürekli çırptığı için oldukcada lezzetlioldu:)ellerine sağlık oğlum..



Aman geniş bi alan görmesin tut tutabbilirsen koşma delisi parka gidiyoruz oynamak yerine koşuyo beyim.
ama bu durum oldukca yorucu .artık saldım  çayıra mevlam kayıra nın resimlenmiş hali hehehe:)

 Bu resmide arşivden buldum kurbağama bakın yawww .özledim minikimin miniklik hallerini.
 Bu resimdeki olamması gerekeni bulun diyeceğim ama totosu ay gibi parlıyo paşamın:)  evde çıkılmamış üstünde tepinilmemiş eşya kalmadı .hep yaramazlık hep yaramazlık dimi.sevgileri olmasa nezor olurdu anneemmmm deyip sarılışına can kurban.

 

Birde tuvalet eğitmine başlamak istiyorum ama kendileri hazırmı değilmi anlamış değilim.çiiş deyip klozetin kapağını kapatıp oturuyo kalkıyo .ama kendine tuvalet aldım anlattım abi oldun artık altına değil buralaya yap bıdı bıdı...baktı baktıı bi tekme vurdu tuvaletine totosunu döndü gitti.hal böyle olunca bende arkasından baka kaldım.beni zor bi süreç bekler gibi  .Paşa anlatmakla bitmez yaşanır diyorum ve sizleri ALLAHA emanet ediyorum
sevgiler

Bunlarda gidip gelip sevdiceklerim:)heheh  kumaşlarla muhabbetim bu boyuta geleceğini söyleselerdi inanamamzdım.::)

10 yorum:

  1. çocuklar çok çabuk büyüyor uzaktan bakınca bir de annelere sormak lazım :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bu dönemlerde yaramazlıklarında doruk yapıyorlar. Kabına sığamaz oluyorlar. Benimkiler kız daha akıllı olur diye umuyordum ama iki kişi olunca daha çok koşturuyorlar.:))) dolaplara girme ve zıplama huyu bizde de var. Canları sağolsun çok tatlı oluyorlar ama dimi. Tuvalet eğitiminde de Allah kolaylık versin sana. Biz o safhaları atlattık şükür. Kumaşların da pek bir güzelmiş, hayırlı olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende kızlara imreniyorumyaa uslu uslu duruyolar diyodum:) benımkıne yetişemezoldum..başladımda devam edemicem heralde eğitimine sandalye olarak kullanıyo oturağını:)
      saolcnm bitanesi bitmek üzere bilem

      Sil
  3. Allah yardımcın olsun hayatım erkek çocukları böyleler az cok bılırım,büyüyünce çok zeki,akıllı ve yakışıklı bir delikanlı olacağını hayal et şimdilik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyinşş bilsemki öyleolacak sıkıcam dişimi:)gerçi başka şansımda yok:)ALLAH ım bana bağışlasın

      Sil
  4. Aboooo bu pasta yapmayada başlamış maşallah kuzuma :) saklanacak yerde bulmuş kendine oh :)

    YanıtlaSil
  5. Çoooook şekermiiş paşaaamıız :) Bende geldm artıık aranızaa :) sayın 1Gül(roseone)nin kardeşi olurum :P :)merhabalaaarrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canıımm hoşgeldiinn..aramıza:)) sevgiler

      Sil

Düşünceleriniz.