Blog Dostlarım

31 Ocak 2012 Salı

Geçmişe yolculuk

Herkese merhabalar.
sonunda kablosuz int kavuştum vınla giriyodum nete şuana kadar nebir program yükleyebiliyorum nede kendi bilg. bağlanabiliyodum.tüm resimlerim burda diğeri eşimin bomboş bilg.eveet kavuştuğuma göre biraz bende özel olan şeyleri paylaşayım dedim arkidişlerimle NİŞANIMI gerçi benim herşeyim spontane gelişti su akıp yolunu buldu yanı.



Benim ailem rizede ben istanbulda olunca zor oldu tabi annem buraya gelip eşimle tanıştı ama babam damadı ve ailesini ilk isteme sırasında gördü istemeye giderken benim nişan kıyafetim herşeyim hazırdı:)zaten öyle bir isteme oldukı ben bilem şaşırdım daha hasret giderirken yengelerimle ALLAHIN EMRİ... duydum şok geçirdim.eee herşeyimiz böyle oldu zaten.Nişanımızda bildiğim birestoranttı ama öylece tutmuşlar sordularmı hatırlamıyourm aklım bi karış havalardaydı böyle ıvır zıvır hiç ilgilendirmedi :))
nişanımın ayrıntılarını oraya gittiğimde öğrendim müziği fln orda ayarladık:) güzel yemekli bir nişan oldu herşey güzeldi mutlu huzurlu ayrıldık ordan işte nişan kareleri..

pastamıda amcam secti sanırsam yada ordakıler bilemiyorum ama çok güzeldi kocaman kalpli:)

Bu yandakı ufaklık benim kardeşim eşimi hiç rahat bırakmadı tekmeleyip durdu..




İşte beniimm balııımm ufak kardeşim



Ozamanlar öyle şatafatlı nişan kıyefetlerinden hoşlaşmazdım bir kere bile deneemdim öyle bişey.son anlarda aldım elbisemi ilk girdiğim mağazadan hala şaşkınım ben ve ilk mağazadan bişi almak görülmemiş bir durumdur:))) nişanımda oldu iyimi oldu bilmem ama nişanımın olduğu yer fazlasını kaldırmazdı.



Düğündede nişandada ilk giriş müziğiyle dans etmeyi unuttuk koşa koşa yerimize oturduk haydeeeeee kalkın dans etmediniz deyip ayağa kaldırdılar aşkıma bakış doya doya bakış






Benim nişanımda böyle geçti sade mutlu huzurlu ikimizden başka kımse yoktu sankı sadece bizdik.bence nişandada düğündede insan kendini düşünerek ahzırlık yapmalı başkalarını değil kendini mutlu etmeli.


Sabah paşam akşam babamız rahat bırakmıyo ki doya doya okuyum post yazayım yazacak çok şey aslında şimdilik bukadar.Artık koçiş blogumu kıskanmaya başladı :))birazda ona ilgi göstermek lazım

Kendinize iyi bakın.













































Ayakkabı mim i

Sevgili cadı kızın dırdırı beni mimledi saolsun unutulmamaık güzel hemde çok.bende vaktim varken resimledim buyrun




































Bendeee bu güzel ve zevkli mimi SuPerisi.blogspot ,1Gül ,KelebekGibi ,KeleBek MisâLi ... ,zelis,otuzundansonra,pompişCE ,cicibiciseylerr.blogspot.com eveet ilk aklıma gelen arkidişlerim mimlendiniz:))






















30 Ocak 2012 Pazartesi

Teşekkürler



Bu güzel headerim için değmesin yağlı boya ya çok teşekkür ediyorum solgun bloguma renk geldi.koltuklarımda kırmızı olduğu için tam kırmızı olmasada:) cercevelere objelere olan düşkünlüğümde evimi beni çağrıştırdı.saolsun inceliğinden ve yardımlarından dolayı






Tabiiiiiiiiiiii her daim başım sıkıştığında beceremediğim konularda ilk kapısını caldığım sevgili arkadaşım kelebekgibi sanada çoook teşekkür ediyorum.herşey için.yanımda olduğun için.


geç gelen mim

canlarım cicibicişeyler,superisi,kelebek misali beni mimlemiş ilk çoookk teşekkür ederim beni unutmadığınız için.insanı nasıl mutlu eder arkadaşlar tarafından hatırlanmak çok çok çok.seviyorum sizi.
şimdi gelelim mim konusuna geç kaldım gerçi hafta sonu resimleyemedim bugün binbir zorlukla cektim resimleri enes cantaların üzerine çıka çıka.kendilerinden geçmiş olmaları bu yüzdendir:)





Bu herzaman taktığım cantam herkıyafetimle uyduğu için uymasada canta değiştirmek zor geliyor bana




Bu kahve rengi cantamda taaaaa seneler önce alınmış çook az kullanılmıştır.



Parça derilerden yapılmış pazardan bir canta kullanılmaktan aşındı artık.








Bu cantacığımda cakma vakko :)









Nekadar kullanmadığım cantam varmış ben yandan asılan cantaları kullanabiliyorum enesten sonra









Resimleri cekmek için cantaları çıkarınca kötü bir süprüzle karşılaştım beyaz cantam neredeyse siyah canta olacakmiş:((ne yapsam acaba













Buda kocişimin hediyesi

















Bu şeker şeyde mangodan ama elde taşındığı için biyerlerde unutulmakorkusundan pek takılamıyor kendileri:)












Bu aslında plaj cantam patronumçinden getirmişti







Buda hacdan gelen hediyelerden









:)seneler önce alınmış hiç kullanılmamış saplarını yeni kestim belki kullanırım diye















Bunudaarada kullanırım










Ayy anladımkı benim çantalarım hiç zevkimi yansıtmıyo kullanışlı olsun diye hoşuma gitmyen cantalar almışım hele şimdi büyük olsun yandan asılsın diye diye hiçbirini kullanmıyorum.hele eensten sonra bir valizle dolaşıyorum büyük canta alırsam kurtulurum ondan diyorum ama olmuyo yaaaa:( bunu ayrı bir post yapayım fikirlerinize ihtiyacım var




Şuan enes ayaklarımdan belime ulaşmış durumda ayrı ayrı isim yazamıcam malesef ama cevaplamak isteyen herekese gönderiyorum bu mimi.

ALLAHA emanet olun




























































































27 Ocak 2012 Cuma

diktiklerim..

Merhabalar; Hayırlı cumalar herkese

dikişlerimden önce dün neler yaptım anlatayım azcukun.pazartesi salı iyi geciyo ama çarşambaya doğru sıkıntılar alıyo beni annemin ve eşimin teşvikiyle attım kendimi dışarı anneme gittim,tek sorunum enes paşanın araba koltuğunda verdii savaş ne yapmam lazım tecrubeli anneler işkenceyle oturuyoruz koşmak istiyo cocuk geniş alan görünce ,etrafta görüyorum uslu uslu oturuyolar koltuklarında benimki ne bebek arabasında ne başka bişeyde oturmuyo:(çarşamba annemleydim güzel geçti perşembe de annem babam kardeşim (eşim tarafından) etli ekmek ısmarladılar saolsunlar fırsatlardan almışlar ovalı konya mutfagından %50 indirim.ka^rlı bir yemek oldu:)) Bugün içinde planlarım vardı ama kar yağınca iptal oldu.

gelelim dikişlerime.
ama dikmek gerçekten çok zevkliymiş daha teknik bilsemdim eminim daha zevkli ve güzel şeyler çıkardı.busene olmadı bidahakıne dikişe gidicem kendi kendime öğrenmezsem:)



Bu cicim ilk makinaya oturduğumda diktiğim şey yakasına fiyonk ekledimböyle daha hoşuma gitti küçük detayları seviyorum kollarınada ip geçirdim bi değişiklik işte.
Bu eteğim baya uğraştırdı küçük oldu açtım falan ütü yapmamışım kusuruma bakmayın

Bu cicimde gecen gün giydiğim kumaş bu kadardı kısa kollu oldu mecburen ama hırkalarla hoş duruyo .





Buda yaka detayı fırfırlı yaptımn içimdeki body nin görünmesinden hoşlanmadığım için boğazları kapalı seviyorum.

Daha elimde bir etek bir pantalon var yarım bi kaçte tamir:)çok düzensizim bitmeden diğerine başlıyourum.yavaş yavaş öğrenecem inş

Nasıl olmuş sizce begendinizmi?


































26 Ocak 2012 Perşembe

süpper hediyeler üstelik kırmızı...

Canım arkadaşım cadı kzıın dırdırından kıpkırmızı ve harika hediyeler var.katılmak isyenler buyrun...

23 Ocak 2012 Pazartesi

2 kombin

eveeett hafta sonundan bahsetmiştim güzel gecen hafta sonumda giydiklerim işte bunlarn


aynı hırkayla iki kombin yaptım anladımkı hırkaya ihtiyacım varmı:)
bu kahverengileri pazar günü giydim içindeki tuniği ben diktim yaka detayı var ama görünmüyo onlar için ayrı bir post gelecek inş.iki şal koldum ben penbe olanını taktım aslında diğer renk daha uyumluydu ama aben çok uyumdan hoşlanmıyorum illakı farklı bir renk olmalı.


Bunlarda cumartesiden üstlerine siyah kabanımı giymiştim.



Buda dükkandan üstümde duruşu elimdede paşanı inek balonu var:)



Kahve rengilerin üstüne siyah kabanımda kırmızımda olmadı bu zayıfkenki cicilerden 36 beden biraz zor olsada bunu giydim:)





Buarada temizlik yapıyodum halıları katlamışım:)aklıma birden resimlemek geldi paşayla hayli zozr oldu ama ..

işte böyle kombinlerim nasıllar sizce

































Güzel günler

Herkese merhabalar
Güzel bir hafta sonu geçirdim sıkıntıları attım üzerimden saolsun aşkımın sayesinde ,enes doğduğundan beri el ele yürüyemiyoruz diyodum gecen gün, bu cumartesi babaanneye dede ye bırakıp bi kacamak yapalım dedi,benimde enesi özlemeye ihtiyacım vardı her nekadar bırakırken içim acısada emin ellerde olduğunu bilmek rahatlatıyo tabi.sonracımaaa dışarlarda dolaşmak istiyodum açık havada malum enesi üşütmemek için nadir cıkıyorum açık havaya arabada iki kişi olmak elele yürüyebilmek enes diye seslenmeden çok tuhaf geldi:) her adımda dilimizdeydı ama halimdende memnundum hani:) aşkıimı KPSS kursuna yazdırdık.Artık hafta sonları sabah kahvaltılarımızda gitti:( eh katlanacağız sonuç iyi olur inş.Sonra elimden geldiğince mağazalara uğramadan elele yürüdük çiseleyen yağmurda, mağazalara uğramamak hayli zor oldu benim için kaçamaklarım oldu"sen bekle ben iki dakka bakıım geliyim":)) Ama güzelşeyler var yanlız bi kaçamak daha yapacağım inş.
Yaşarken değerini anlamadığımız şeyler elimizden gidince nekadar mutlu eden detaylay oluyor.Bol Bol elele yürüyün sevdiğinizle.Tabi içimizdeki enes özlemi tarif bile edilemez.

Sonra yorulunca marintirke gittik pendiği bilenler bilir deniz kenarında acık küçük avm gibi biyer.yemek yiyip bişeyler içmek için çok güzel bir yer.
Mamalarımızı söyledik Bana kalsa resmi olmayacaktı mamalarımızın eşim saolsun:)aşkım beyaz cukulatalı moca ben karamelli latte ortada da volkanomuzlar tavsiye edilir.



Gözümüz doymadı.karı koca olarak çıkolata düşkünü olduğumuz için ordakı ülker shop a uğramadan olmazdı ülkerin outleti .dışarıya göre gerçektende uygundu.ve aşağıdakı mamaları aldık sorsan eve abur cubur almıyacaktık yemeyecektik nerdeee.enes bütün çekmeceleri actığı için cukucuku larımızı kutuyla ulaşılamayacak yerlere kaldırıyoruz.


Aşkımla yürürker çicekci bilem geldi "güzel ablamıza çiçek almazmısın abiii" diye, çicekcinin yanımıza gelmesine sevineceğim aklıma gelmezdi yanıımızda çocuk görünce bunlardan geçmiş diye yüzümüze bakmıyolardı.
Pendiğe sahilden bakış..


Cumartesi anneme uğrayamadım pazarda annemdeydım balık yaptı bize canım anam ,evde balık pişirmekten haz etmediğim için iyice yedirdi bizi bol sohpetli bir pazar günü gecirdik.dükkana gitmeden bir outletleri dolaştım mangodan bi pantolon kaptım pazar gününün karı.kociş ilk dersine girdi pazar günü onsuz uyanmak zor oldu kahvaltımızıda yanlız yaptık enes paşayla.artık her hafta böyle:(

Herkese iyi haftalar diliyorum Hafta sonu kombinlerim ayrı bir post yapayım .görüşmek üzere




20 Ocak 2012 Cuma

Sıkıntı...

Herkese merhabalar

bu aralar sebepsiz sıkıntılarım heyheylerim üstümde gene etrafımdakılere ALLAH sabır versin diyorum:) benım sıkıntıp paşamada yansıdı heralde yada dış çıkartıyo gene, ikimizde perişanları oynuyoruz ne evden çıkmak istiyorum nede evde kalmak ve her konuda böyle istiyomuyum istemiyomuyum belli değil.Dikişe verdim kendimi diyecem ama paşa sayesinde onuda yapamıyorum makınanın başına oturunca bişey oluyo çocuğa anında sandalyemın tepesinde hal böyle olunca onada az vakıt kalıyo ama iki tunik diktim kendime bir etek birde pantalon :))) iyikide vakit kalmıyo dimi.ama bunlar uzun zaman içinde diktiğim şeyler yarım bırakmıştım tamamladım.yanlış anlamayın terzi değilim hatta daha öncede bişi dikmişliğim yok kursa başlayıp bazı sebeplerle devam edemeyince hırs yaptım annemin yardımıyla öğrendim bişiler.bakalım devamı gelecekmi.



içim sıkılınca bu resme bakıyorum çok hoşuma gidiyo.bilg.uzak tuttuğum için bulunca böyle yapışıyo farkındaysanız tuşlarımı bir fare yemiş ve o fare hala bilg.üzerinde:)Herkese mutlu huzurlu sevgi dolu günler haftalar diliyorum.

16 Ocak 2012 Pazartesi

Kelebek gibiden çipcici hediyeler..

Bunlar sevgi ile paketlenip gönderilecektir :) sevgi ile gönderilmiş cici hediyeler için buyrun

Hafta sonu

Heryerde kaaaaaar vaaaar ve benim bu evde ilk kışım ve bana köyümü hatırlattı çoook sevdim burda karı.erimeye başladığında resim çekebildim akşam süpper ötesiydi ve yollardaydım bayıldım bayıldım rizedede akşam yağar sabaha diz boyu olurdu kımse basmadan koşardık dışarıya dümdüz bembeyaz yere uzanırdık yüzümüze yağardı karlar kocamaan taneler öylece dururduk , dün cam ağaçlarını kardan yere uzanırken görünce içim kıpır kıpır oldu gene yağsa diye dua ediyorum atıcam kendimi dışarıya.
Hafta sonu hiç planda yokken gene annemlerde kaldık:) kardeşim monopoly diye tutturunca gece 3 e kadar yok kaç para ,neresi senin, yok ben kazandım benim birde 7 yaşında kardeşim var oda bizle oturunca tam bir şamata oldu gece boyu gecen sefer ben kazanmıştım bu elde kocacım kazandı olsun diyorum eşiyim dimi o zengin oldu bende faydalanırım::)))





Aşkım(küçük adamım) bukadar karı ilk defa görüyo orda kaldı yürüyemedi:)hem çok sevdi hemde korttu galiba ama kahkalarını duymalıydınız bal bal.



Her yerde kar var şuanda da yağıyor soğuk havayı çoks evmesemde kar yapışını seyretmeyi altında olmayı çook seviyorum.çocukluğum aklıma geliyor heralde çok oynardım karda. Bunlarda benim şekilsiz kurabiyelerim hamuru biraz yumuşak olunca şekli istediğim gibi olmadı .sunum yapamadım fırından çıktığı gibi resimlerim..



Şimdilik hoşçakalın kolumdan çektiren ve son sesle ağlayan bir böcük var .






12 Ocak 2012 Perşembe

Bana bir fikir...

Herkeslere merhabalar.

hafta sonu bu cicilerimi almıştım anca resimleyebildim paçası bol pantalonlar favorilerim görünce dayanamıyorum buda kotondan ,güzel indirimler var bide outleti olunca çıkası gelmiyo insanın tabiii benim oğlum heryeri koşarak dolaşmayı sevdiği için babayla nöbetleşe bakıyoruz reyonlara.bende cancağızıma sormadan nadirdir aldığım.
bu ayakkabıcıklarımda flo dan oda indirime girmiş şimdiiiiii sizin fikirlerinizede ihtiyacım var bu ayakkabıları aldım arkadaşımın nişanı var onun için kenarda dursun istedim kalın topukluyu sectim belki arada giyerim diye ama topukları hayli varmış giyermiyim dedim dolgu topuğa alışınca giymem heralde ,eve gelince farkettim biri37 diğeri 38 değişmeye gidicem acaabaa gitmişken aşağıdakı cicilerden biriylemi değişsem.11,12,13 baktığım mağazalarda yoktu olsa onlardan birini secerdim 3 numaraçok kibar ucu az sivri 8 numara hoşuma gitti ama rahat değil 9 numara benim aldığım.oyyyy ben hiç bukadar topuklu giymedim ama nişandada şık olmak istiyorum.eee kararsızın halide başka oluyo benden cekeceğiniz var.birde hala kıyafetim belli değil hatta kızı bile istemediler :)ama böyle bi ayakkabı dursun kenarda dimi.şimdiii hadi bana fikirlerinizi söyleyin.hafta sonu değişecem






Bu cicilerin fiyatları 29 ve 39 dur sadece 11. 49 bilginize..


1




2









3







4


5 6







7





8




9




10 11








12






13